A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.

A fonott szennyestartó igényes tárolást tesz lehetővé

A fürdőszoba kétségkívül az egyik legforgalmasabb helyszín a lakásban, hiszen itt kezdődik, és itt ér véget a nap. Ha pedig a család napközben is otthon tartózkodik, akkor szinte biztos, hogy akkor sem néptelenik el, legfeljebb csak 1-2 órára. 

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy ott is szép, igényes legyen a környezet, az oda kerülő használati tárgyak pedig kényelmes, praktikus használattal örvendeztessenek meg. A fonott szennyestartó remek választás, amennyiben az a cél vezérel, hogy a bepiszkolódott, mosásra váró holmikat stílusos módon tárold.

A szennyestárolót sokan megpróbálják elrejteni, például a fürdőszoba ajtó mögé, a mosógép mellé vagy egyéb olyan helyre, ahol kiesik a látószögből. Erre azonban semmi szükség, ha egy olyan tárolót választasz, ami dekoratív kinézettel rendelkezik. A fonott szennyestartót nem kell rejtegetned valamelyik félreeső zugban, bátran elhelyezheted még akár a legszembetűnőbb helyre is. A termék elnevezése megtévesztő lehet, ugyanis az anyag csak fonott hatást kelt, az által, hogy teljes mértékben leutánozza a fonáskor szabályosan kirajzolódó mintát.

A fonott szennyestartó valójában kiváló minőségű műanyagból készül, ami garantálja, hogy sokáig megőrzi majd az eredeti kinézetét. Kerek, illetve négyzetes kivitelben is kapható, de a színek tekintetében is van lehetőség a választásra - a barna és a törtfehér változatok is rendelkezésre állnak. Bármelyikre is esik a választásod, elégedett leszel a döntéseddel, a birtokodba kerülő szennyestartó ugyanis sok éven keresztül örömteli használatot tesz lehetővé a család számára.