A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.

Edényszárítók, amik a minőség jegyében születtek

A mosogatás kétségkívül nem a legkellemesebb élmény a konyhában, ugyanakkor egy szükségszerű feladat, aminek az elvégzését nem lehet elkerülni. Mi hát a megoldás? Használj olyan tárgyakat, amik megkönnyítik a munkádat. 

Egy műanyag edényszárító mindig jól jön, elvégre a használatával könnyen megoldható a már elmosott tányérok, evőeszközök, lábasok elhelyezése. Akik kétoldali mosogatóval rendelkeznek általában azt csinálják, hogy az egyik részen mosogatnak, a másikba pedig belepakolják a már tiszta tárgyakat. Ez azonban nem a legjobb módja a rendszerezésnek, hiszen ami legalulra kerül, azt csak nagy nehezen találod meg, ha szükséged van rá.

Próbáltál már előkeresni egy kiskanalat egy halom tányér alatt? Nem egyszerű mutatvány. Ráadásul ne felejtsd el, hogy törékeny dolgokról van szó, és sok esetben elég egy rossz mozdulat, hogy a “tányérvár” összedőljön. Ezzel szemben az edényszárító praktikus tárolást tesz lehetővé. A fakkos kialakításának köszönhetően a tányérokat szépen egymás mellé tudod helyezni anélkül, hogy azok közvetlenül érintkeznének egymással.

Az evőeszközöket pedig külön rekeszbe tudod tenni, ami azt jelenti, hogy bármikor rátalálsz a villákra, késekre, kanalakra, nem kell az egész tányérhalmazt felborítanod. Az edényszárító többféle színben, méretben és kialakításban is kapható, így az egyéni igényeid szerint tudsz választani a kínálatból. Az evőeszköztartót akár külön is meg tudod vásárolni, ha úgy ítéled, hogy praktikusabb a mosogató közvetlen közelébe helyezni.