A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.

Fedezze fel a "Ready to Collect" szelektív hulladékgyűjtési megoldásunkat!

 blog header background

 

Main image

A Curver-nél tudjuk, hogy a hulladék az életmódunk vele járó része. A mindennapi életünkben, otthonunkban és a kertünkben, valamint a környezetünkben is megkerülhetetlen szerepet játszik a keletkezett hulladék.. A Ready to Collect termékcsaládot azért hoztuk létre, hogy teljes körű kínálatot nyújtsunk a hulladék szétválogatására.

Négy különböző méretével a Ready to Collect termékek lehetővé teszik a hulladékok folyamatos válogatását.

A kínálat modern, újrahasznosított anyagokból gyártott, több fajta színben készült verzióban érhető el, amely a legtöbb konyhába, mosókonyhába vagy garázsba passzolnak. Különböző méretekben kaphatóak, funkcionalitásukban kivállóak és annak köszönhetően hogy több részből állnak, az összes verzió egymásra helyezhető, és akár falra vagy szekrényre is felakasztható a falikonzol segítségével.

Ez a kínálat 4 méretben érhető el: 5 literes, 10 literes, 20 literes, valamint 30 literes verzióban.

 Az 5 literes méretű ideális a konyhai szerves hulladék komposztálásához.

A szemetet kiemelni, cipelni és kiüríteni a szemetesen található nagy hátsó fogantyú segítségével lehet, valamint a 20 és 30 literes méretekhez kényelmes alsó fogantyú is tartozik, amely megkönnyíti a szemetes mindennapi használatát.

 

A Ready to Collect termékcsaládot eléred az alábbi linkre kattintva: 

LINK