A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.

Fenntarthatóság

about us header background

Fentarthatóság minden nap

A fenntarthatóság fontos szerepet játszik az életünkben, és minden nap tehetünk lépéseket annak érdekében, hogy hosszabb ideig élvezhessük bolygónkat. Kisebb változtatásokkal, mint például az újrahasznosítás, a kevesebb műanyag használata vagy a fenntartható energiák felhasználása, mindannyian hozzájárulhatunk a jövőnk megóvásához.

 

Fentarthatósági céljaink

Jobb termékek egy jobb helyért
Innovatív és megfizethető életmód-megoldásokat kínálunk különböző embereknek és helyeknek, és elősegítjük a körkörös gazdaságot a használt anyagok felhasználásával és újrahasznosítható tervezéssel.

Élhetőbb bolygó
Csökkentsük a klímaváltozás kockázatát az üzemeltetési hatékonyságok és a környezetbarát cselekvések révén az egész ellátási láncunkon keresztül.

Fenntarthatóbb élettér
Biztosítsunk üzleti és társadalmi értéket etikus magatartással, sokféleséggel, dolgozói jóléttel és elkötelezettséggel, valamint a közösségi részvétellel.

A FENNTARTHATÓ MEGKÖZELÍTÉSÜNK

Az otthon érzetének biztosítása volt a Curver elsődleges célja az elejétől fogva. Számunkra az otthon sokkal több, mint a saját privát terünk, ez az otthon, amit mindannyian megosztunk ezen a bolygón.

Mi már
Most az iparágunk legnagyobb újrahasznosított anyag felhasználói vagyunk.

Az ambíciónk,
Hogy 2025-ig a teljes termelésünk 55%-a újrahasznosított anyagokból történjen.

Nemzetközi standardek

100%
-ban újrahasznosítható

A Körkörös Gazdaság elvét követjük, és arra törekszünk, hogy már az eredeténél fogva minimalizáljuk az anyagveszteséget és optimalizáljuk az anyagfelhasználást.
Ezért terveztük meg minden termékünket úgy, hogy azok 100%-ban újrahasznosíthatóak legyenek, és ambiciózus célunk, hogy növeljük az újrahasznosított anyagok használatát a termékeinkben.

Az üzletünk az emberekért van, nem csak a környezeti fenntarthatóság miatt.
A legmagasabb etikai normákra építkezve célunk, hogy felelős munkáltatóként működjünk, együttműködő partnerek legyünk a beszállítóink számára, és jó szomszédok a közösségeinkben, szolidaritást és gondoskodást mutatva az általunk szolgált emberek iránt.

Mi egy nagy gyártó vagyunk globális jelenléttel és felelős működéssel.
Célunk, hogy 2025-ig elérjük a zéró hulladékot és a termelésből származó üvegházhatású gázok kibocsátásának25%-os csökkentését.

Hosszú távú hatást gyakorolni mindennapi döntéseink által.

Elkötelezettek vagyunk a egyszer használatos műanyag fogyasztási cikkek zéró termelése mellett.