A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Hova milyen szemetes kukát válassz?

Talán furcsának tűnhet elgondolkodni azon, hogy milyen szempontok alapján válassz szemetest, hiszen úgyis csak hulladéktárolásra fogod használni. 

Ugyanakkor korántsem elhanyagolható kérdés, hogy a kiválasztásra kerülő szemetes kuka milyen tulajdonságokkal, jellemzőkkel rendelkezik. Először is nem mindegy például, hogy kültéren vagy beltéren szeretnéd-e használni. Egy kültéri szemetes általában nagyobb, strapabíróbb kivitelben készül, hiszen fontos, hogy ellenálljon az időjárási elemeknek, és akár nagy mennyiségű szemét tárolására is alkalmasnak kell lennie.

Beltérre inkább kisebb szemetest válassz, aminek könnyen találsz helyet, még akkor is, ha csak egy szűkös sarok áll rendelkezésre. A billenőfedeles és a pedálos szemetes kuka kínálat is nagyon változatos képet mutat, bármelyik mellett is teszed le a voksodat, nem fogsz csalódni a döntésedben, hiszen az általunk kínált modellek minőségi alapanyagokból készülnek, és hosszú évek távlatában is meg tudnak felelni a felhasználói igényeknek.

A szelektív változatok egyre népszerűbbek, ezek ugyanis lehetővé teszik, hogy a szelektív hulladékgyűjtés kényelmesen valósuljon meg a háztartásban. Amennyiben a nappaliban, hálószobában, dolgozószobában is szükséged van egy hulladéktárolóra, akkor választhatsz egy minőségi papírkosarat is, ami nem csak a praktikus, ellenálló kialakításával, hanem a dekoratív kinézetével is az örömödre szolgál. A fürdőszobába szintén speciális kialakítású szemetes kuka beszerzését javasoljuk, ami kicsi, szép és tartós.

Tartalomhoz tartozó címkék: műanyag szemetes kuka szemetes kuka