A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.

Már kapható a masszív anyagszerkezetű Curver ”BETON” tárolódoboz

Mivel egy igencsak elterjedt és neves gyártó termékeiről beszélünk, feltételezhető, hogy szinte egészen biztosan találkoztál már Curver műanyag ételtartókkal. 

Ezúttal viszont egy teljesen más profillal újított be a közismert cég, bár az alapvető funkció szempontjából semmi nem változott, ugyanis továbbra is tárolásról van szó. A Curver ”BETON” tárolódoboz anyagában és méreteiben is eltér a konyhai kiegészítőktől, így hát véletlenül sem az élelem frissen tartására szolgál.

Ezzel szemben bármi belepakolható, mégpedig teljes biztonsággal, hiszen erős tartást és strapabíróságot kölcsönző tulajdonságokkal vértezi fel a forradalmian újszerű anyagösszetétele. Amennyiben azt vesszük alapul, hogy a Curver ”BETON” tárolódoboz tulajdonképpen egy, különféle méretekben megvásárolható láda, akkor a vételára meglehetősen borsosnak mondható, ám kézbe véve azonnal szembesülhetsz a ténnyel, hogy egy masszív és rendkívül strapabíró dolgot tartasz a karjaidban. A márkának és a minőségnek ennek mentén természetesen meg van a maga ára, ami eltörpül a tény mögött, hogy ezért az árért a Curver ”BETON” tárolódobozok hosszú évekig segítenek majd téged tárgyaid rendszerezésében minőségromlás nélkül.

A nemrégen Magyarországon is forgalomba helyezett láda tetővel, illetve anélkül is kapható. Mérettől és formától függetlenül mindegyik Curver ”BETON” tárolódoboznak két egymással szemben lévő oldalán egy-egy lyukat alakítottak ki, amelyek lényegében a mozgatáshoz szükséges fogantyúkat helyettesítik, de szellőzőnyílásként is funkcionálnak. Magát a dobozt tárolhatod szekrényben, polcon vagy bármilyen padlózaton, tehát valójában akárhol. Azt pedig, hogy mit tartasz majd benne, csak rajtad áll.