A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Fellépők

FELLÉPŐK,

Termék szűrő

Szín
Rendezés:

A háztartásban kétségkívül vannak olyan használati eszközök, amiknek a megléte nélkülözhetetlen ahhoz, hogy kényelmes legyen az élet a házban. Többek között ebbe a kategóriába sorolható a műanyag fellépő is, aminek a használatára bármikor szükség adódhat, amikor el kell érni a magasabban fekvő helyeket, például a beépített szekrény legfelső polcát, a szekrény tetejét, a karnist, vagy esetleg takarításkor a mennyezetet, valamint szobák, helyiségek felső sarkait. Ilyenkor a megfelelő méretű és kialakítású műanyag fellépő hiányában rendszerint előkerülnek a sámlik, székek, puffok és egyéb ülőalkalmatosságok, amik teljesen alkalmatlanok arra, hogy rájuk álljunk és a súlyunk egészével erőteljes nyomást gyakoroljunk rájuk.

Nem egyszer lehet olyan balesetekről hallani, amik pontosan azért történnek, mert ezek a termékek ülésre lettek tervezve, és csak egy adott súly elbírására képesek. Éppen ezért alaposan át kell gondolni, hogy milyen tárgyakat használunk, amikor a magasan fekvő helyeket szeretnénk elérni. A műanyag fellépő használata teljes mértékben biztonságos, hiszen a kiváló műanyagnak köszönhetően 150 kg maximális terhelhetőséggel rendelkezik. Mivel két szint használatára is lehetőség nyílik, így mindenki az egyéni céljai, illetve testmagassága szerint tudja használni. Az összecsukható kivitelnek köszönhetően pedig a használatot követően bárhol kényelmesen el lehet helyezni, függetlenül attól, hogy a fal mellett, a szekrényben vagy az egyik sarokban találunk számára ideális helyet.