A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Játéktárolók

JÁTÉKTÁROLÓK,

Termék szűrő

Ár
Rendezés:

Mindig nagy öröm, ha a családban gyerekek is vannak, ugyanakkor ilyenkor megoldást kell találni a plüss mackók, játékautók, legók, babák, illetve egyéb játékok praktikus és igényes tárolására, rendszerezésére. A játéktároló láda kínálatban szereplő termékek pontosan azt a célt szolgálják, hogy levegyék a szülők válláról a nyomasztó terhet, azáltal, hogy minden szempontból ideális alternatívát testesítenek meg a holmik elpakolására. A kiválasztásra kerülő játéktároló láda persze csak abban az esetben tudja maximálisan kielégíteni a felhasználói igényeket, ha a gyerkőcök tetszését is sikerül elnyerniük, hiszen végső soron az ő szobájukba kerülnek majd.

Éppen ezért a kínálatban található tárolók színes kivitelben készültek, hogy tökéletesen illeszkedjenek a gyerekek vidám, játékos hangulatához. Mivel egyszerre többféle méretű holmi elhelyezését is biztosítaniuk kell, ezért a ládák különböző méretben is megvásárolhatók. Többek között vannak 2, 6, 18, 27 és 50 literes változatok is, melyek beszerzésével akár egy komplett játéktároló rendszer is kialakítható. A kínálatban igazi kuriózum a guruló játéktároló láda, ami nem csak a gyerekek, hanem a szülők tetszését is azonnal elnyeri, hiszen nem csak tárolóként funkcionál, hanem különálló játékként is megállja a helyét, amit a lurkók kedvük szerint tudnak tolni-húzni, miután belepakolták a kedvenc tárgyaikat. A műanyag kialakításnak köszönhetően a játéktárolók kimagasló ellenállóképességről tesznek tanúbizonyságot, ennek eredményeképpen pedig hosszú élettartammal örvendeztetik meg a családot.