A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Fűszertartók

FŰSZERTARTÓK,

Termék szűrő

Ár
Szín
Rendezés:

Arra törekszel, hogy a konyhád minden szempontból kielégítse az igényeidet, és a szekrények beltartalma is szép rendezett legyen? Akkor a lehető legjobb helyen jársz, a webáruházunkban ugyanis a fűszertartó kínálat is a megelégedésedre szolgálhat. Amennyiben a modern, letisztult stílust részesíted előnyben, és a lakásod berendezése tekintetében az egyszerű eleganciára törekszel, akkor az egyszínű tetővel rendelkező, átlátszó műanyag fűszertartók garantáltan elnyerik a tetszésedet. A kiváló minőségű műanyagnak köszönhetően ezek a tárolórendszerek kimagasló ellenállóképességgel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem kell félteni őket, hiszen remekül ellenállnak a mindennapos használat során keletkező erőhatásoknak.

A professzionális kialakításnak hála a termékek záródása teljes mértékben légmentes, így a főzéshez szükséges fűszereket, például sót, borsot, pirospaprikát, babérlevelet anélkül lehet tárolni, hogy azok kiszóródnának, vagy esetleg benedvesednének a párás levegő hatására. Mivel a fűszertartók többféle méretben is kaphatók, ezért a konyhában egy komplett tárolórendszer kialakítására is lehetőség nyílik, ami lehetőséget kínál arra, hogy a különböző fűszerek, illetve az ömlesztett vagy por állagú termékek tárolása minden szekrényben egységes legyen. Az átlátszó felületekre könnyedén rá lehet ragasztani az élelmiszerek nevét tartalmazó matricákat is, amik még különlegesebbé, egyedibbé teszik a tárolók kinézetét. Adott esetben a fűszertartókhoz egy adagoló kanál is hozzátartozik.