A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Kenyértartók

KENYÉRTARTÓK,

Termék szűrő

Ár
Szín
Rendezés:

A kínálatunkban megvásárolható kenyértartó a legmagasabb minőségű műanyagból készült, így aztán strapabírása, strammsága tökéletesen alkalmassá teszi a folyamatos konyhai használatra. Az átlátszó háznak köszönhetően gyorsan, egyetlen pillantással meggyőződhetsz arról, hogy mikor kell legközelebb meglátogatnod a pékséget vagy boltot. A tartóban tárolt péksütemény frissessége hosszan megőrizhető. A tárolás ezen módja roppantul egyszerű, könnyen kezelhető és persze praktikus. A tisztítás nem jelenthet kihívást, egyetlen nedves rongy segítségével csillogóvá varázsolható a kellék, mely ahogy azt már fentebb említettük, nem kizárólag kenyér tárolására tökéletes alternatíva: zsemle, kifli, és bármilyen péksütemény helyet kaphat benne, az űrtartalmának megfelelően.

Az erős, tartós kivitel garantálja, hogy a műanyag az alkalmazás során nem reped meg, törik el, vagyis a hosszú élettartam borítékolható. A készletünkben szereplő termék azon kívül, hogy megbízhatóság tekintetében a maximumot nyújtja, még valamiben kimagasló, ez pedig az ár/érték arány. Pénztárcabarát bekerülési költség mellett juthatsz hozzá a fenti előnyökhöz, amiket nap, mint nap élvezhetsz a konyhádban. A befektetésed így sokszorosan megtérülhet. A kenyértartó egyedi kinézetével határozottan tetszetős alkotóelemévé avanzsálhat konyhai közegedben, ami nem egy utolsó szempont akkor, ha a kelléket nem a kamrádba szánod. Márpedig kétségtelenül hasznos, ha szem előtt van, mert így azonnal láthatod a “fogyást” és még időben pótolhatod a hiányzó készleteket. A tartóban kifejezetten gusztusos látványt nyújt a friss, ropogós héjú, pihe-puha, lyukacsos belsejű kenyér, ami csak arra vár, hogy felnyitva a házat egy jóízűt harapj, vágj belőle. Egészségedre!